Емануела бавно, но сигурно залязва  Емануела опита отново да привлече

...
Емануела бавно, но сигурно залязва  Емануела опита отново да привлече
Коментари Харесай

Наконтена в черен минижуп тази певачка се опита да имитира Малина и стана за смях

Емануела постепенно, само че несъмнено залязва 

Емануела опита още веднъж да притегли погледите към себе си, само че откакто няма нов шлагер, го прави с външния си тип. Доколкото, несъмнено ѝ разрешават опциите, написа Уикенд.

Наконтена в черен минижуп, отрупан с по този начин известните ресни, изпълнителката кърши тяло под бясната стрелба на музиканта в заведението. И въпреки за много звезеци в мрежата да наподобява като ударена от 220V, на нея не ѝ пука изключително от сходни мнения.

Предвид раздвижения тоалет, с който се беше пременила Емануела, мнозина видяха в него запазената марка на Малина. Чалга колежката ѝ доста обича този вид рокли и нееднократно сменя единствено цвета, само че не и модела на дрехата. В композиция с кръшните танци болшинството заподозря тотална реплика точно на врялата и кипяла в попфолка Малина.

Танцувалните умения на Емануела обаче не удовлетвориха аудиторията и съгласно интернет фанатиците тя не се оправя добре с кършенето на снага под звуците на чалга темп.

Асоциациите с удряне на ток, както и “хвалебствията ”, че най-малко танцува онлайн, а не на плейбек, бяха измежду най-колоритните мнения. Някои “фенове ” даже допуснаха, че с изключение на упоменатата колежка изпълнителката имитира и Ариа – едно от относително новите имена в сектора. Независимо от желанията си във въпросната вечер Емануела въпреки всичко реализира едно – да се заприказва за нея. В работата ѝ имиджът би трябвало да се поддържа, пък даже и с неприятна реклама.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР